Privacyverklaring


Bedrijfsgegevens
De gehele privacyverklaring gaat op voor het bedrijf Body & Shape Store B.V.. In deze privacyverklaring wordt er gesproken in de “wij” of “ons” vorm. Hiermee wordt het bedrijf Body & Shape Store B.V. bedoeld.

KvK nummer:    70315957
BTW nummer:   NL8582.56.290.B01
ABN AMRO:     NL39ABNA0810577933
Website:           https://www.bodyenshapestore.nl/

Mocht u vragen hebben over onze privacyverklaring dan kunt u contact opnemen met ons via telefoon (085-760 8819) of via mail (info@bodyenshapestore.nl).

Recht van toestemming
Tenzij hieronder anders wordt vermeld, is de beschikbaarstelling van uw persoonlijke gegevens wettelijk noch contractueel vereist voor de sluiting van een overeenkomst. U bent niet verplicht de gegevens te verstrekken. Het niet verstrekken heeft geen gevolgen, tenzij u een bestelling plaatst. Dan hebben wij persoonlijke gegevens nodig voor de verwerking van uw bestelling.

Onder “persoons gerelateerde gegevens” wordt verstaan iedere informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waar gebruiken wij ze voor?
Per activiteit is hierna beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welk doel wij die persoonsgegevens gebruiken en welke verwerkingsgrond wij benutten voor de betreffende verwerking.

Als je iets bij ons bestelt
Bij iedere bestelling die je bij ons doet verwerken wij de volgende persoonsgegevens.

  • Geslacht
  • Voor- en achternaam
  • Bezorgadres (straat, huisnummer, postcode en stad)
  • [Optioneel] factuuradres (straat, huisnummer, postcode en stad)
  • Telefoonnummer
  • [Optioneel] geboortedatum
  • E-mailadres
  • IP-adres

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je bestellingen te kunnen verwerken en om eventuele vragen over je bestelling te kunnen beantwoorden. De verwerkingsgronden die wij gebruiken zijn het uitvoeren van de overeenkomst die wij met je hebben gesloten en het nakomen van onze wettelijke verplichtingen. Denk hierbij aan onze wettelijke administratieverplichtingen.

Als je een account aanmaakt
Om het bestellen makkelijker te maken kan je er ook voor kiezen om een account aan te maken. Als je een account aanmaakt en de betreffende gegevens invoert, verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Geslacht,
  • Voor- en achternaam
  • [Optioneel] geboortedatum
  • Ingevoerde adressen in het adresboek
  • Overzicht van je bestellingen
  • Reviews
  • Je favorieten
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Eventueel winkeltegoed

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je bestellingen te kunnen verwerken en om eventuele vragen over je bestelling te kunnen beantwoorden. Wij gebruiken je favorieten, overzicht bestellingen en reviews om inzicht te krijgen in de voorkeur die je hebt voor onze producten. De verwerkingsgronden die wij gebruiken zijn: het uitvoeren van de overeenkomst die wij met je hebben gesloten, het nakomen van onze wettelijke verplichtingen en ons gerechtvaardigd belang om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten. Hiermee kunnen wij de samenstelling van het assortiment aanpassen aan de voorkeuren van onze klanten.

Als je rondkijkt op onze website
Als je onze website bezoekt en daarop rond kijkt verwerken wij de volgende informatie:

  • Bij benadering je locatie op basis van een deel van je IP-adres
  • Wat je doet op onze website, bijvoorbeeld wat je aanklikt
  • Je type internetbrowser en het type apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken

Wij verwerken deze gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om de website te verbeteren en om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten.

Wanneer wij je onze nieuwsbrief (per email & Facebook Messenger) sturen
Met onze nieuwsbrief maken we je graag attent op nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen. Als je gebruik maakt van onze nieuwsbrief, verwerken we de volgende informatie:

  • E-mailadres
  • Facebookaccount (alleen bij Facebook Messenger nieuwsbrief)
  • Waar je op klikt in de nieuwsbrief.

Wij gebruiken je e-mailadres om de nieuwsbrief aan je te sturen. Dit doen wij uitsluitend als wij daarvoor toestemming van je hebben gekregen. Je kan je op ieder moment afmelden van de nieuwsbrief door te klikken op de afmeldlink in de nieuwsbrief of door in je account je toestemming in te trekken. Wij gebruiken je klikgedrag om vast te stellen voor welke onderdelen van de nieuwsbrief je interesse hebt. Die informatie gebruiken wij voor het samenstellen van ons productaanbod op de site. Wij verwerken je klikgedrag op basis van ons gerechtvaardigd belang om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten.

Wanneer wij online advertenties aan je tonen.
Wij adverteren met onze producten op andere websites en social media-platformen. Als wij dat doen, verwerken wij de volgende gegevens.

  • Je klikgedrag op online advertenties
  • Je IP-adres of advertentie-ID

Als je klikt op een onlineadvertentie voor onze producten (bv. op Facebook) dan leggen wij op onze website vast dat je hebt geklikt op een advertentie en waar de betreffende advertentie getoond werd. Als je akkoord hebt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrief dan kunnen wij je op grond van je e-mailadres indelen in een publiek (‘audience’) dat wij aan een social media-platform opgeven om een advertentie aan je te tonen of juist om ervoor te zorgen dat die advertentie niet getoond wordt. Dat doen wij bijvoorbeeld als je interesse hebt getoond in een product op onze website, maar dat je (nog) niet hebt gekocht) of juist als je meerdere keren een specifiek product hebt gekocht. Wij verwerken deze persoonsgegevens alleen als je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van de cookies die aan de betreffende verwerkingen zijn verbonden.

Wanneer je contact zoekt met onze klantenservice
We hebben een klantenservice om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Je kunt met ons bellen, e-mailen of een bericht sturen via Facebook Messenger.

We kunnen je efficiënter helpen door jouw gegevens te bewaren. Daarbij verwerken we de volgende persoonsgegevens.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

Reviews van producten
Wij verzamelen graag reviews over onze producten of dienstverlening. Daarbij verwerken we minimaal de volgende persoonsgegevens:

  • E-mailadres
  • Naam

De reviews worden verzameld op de webshop zelf, je kunt een review bij een product op onze webshop schrijven mits je beschikt over een account.

Gebruik van Google Analytics
Op onze website gebruiken we de webanalysedienst Google Analytics van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). De gegevensverwerking heeft tot doel de website en de bezoekers ervan te analyseren. In opdracht van de eigenaar van deze website zal Google de verkregen informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om verslag uit te brengen over de activiteiten op de website en om verdere diensten te leveren aan de eigenaar van de website in verband met het gebruik van de website en het internet. Het IP-adres dat in het kader van Google Analytics door uw browser wordt doorgegeven, wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google.

Google Analytics maakt gebruik van cookies die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt in de regel overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Op deze website wordt de IP-anonimisering geactiveerd. Daardoor wordt uw IP-adres door Google van tevoren ingekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de overeenkomst inzake de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres aan een server van Google in de VS doorgegeven en daar verkort. Indien nodig worden uw gegevens naar de VS verzonden. Er is een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie voor gegevensoverdrachten naar de VS beschikbaar. De verwerking vindt plaats op basis van artikel 6 (1) sub f AVG vanuit het gerechtvaardigde belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van de website. Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie heeft u te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (1), sub f AVG.

U kunt hiervoor verhinderen dat uw browser cookies opslaat via de desbetreffende technische instellingen van uw browser. We willen er u wel op wijzen dat u in dat geval mogelijk niet ten volle gebruik zult kunnen maken van alle functies van deze website. U kunt ook verhinderen dat Google de door het cookie gegenereerde gegevens met betrekking tot uw gebruik van de website (incl. uw IP-adres) verzamelt en deze gegevens verwerkt, door de via de volgende link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl) beschikbare plug-in te downloaden en te installeren. U kunt een opt-out cookie installeren om het verzamelen door Google Analytics van gegevens die verstuurd worden tussen uw apparaten tegen te gaan. Opt-out cookies verhinderen dat uw gegevens worden verzameld als u deze webpagina bezoekt. Voor een volledige werking, dient u de opt-out te installeren voor al uw systemen en apparaten.

Meer informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u op https://www.google.com/analytics/terms/nl.html resp. https://www.google.de/intl/nl/policies/.

Gebruik van de remarketing- of “vergelijkbare doelgroepen”-functie van Google Inc..
Wij gebruiken op onze website de remarketing- of “vergelijkbare doelgroepen”-functie van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Deze functie dient om bezoekersgedrag en bezoekersinteresses te analyseren.

Google gebruikt cookies om de analyse van het gebruik van de website uit te voeren, wat de basis vormt voor het creëren van op interesses gebaseerde advertenties. Cookies worden gebruikt om bezoeken aan de website en anonieme gegevens over het gebruik van de website te registreren. Er worden geen persoonsgegevens van bezoekers van de website opgeslagen. Als u vervolgens een andere website in het Google Display Network bezoekt, zult u advertenties zien die zeer waarschijnlijk eerder bezochte product- en informatiegebieden bevatten.

Indien nodig worden daarbij uw gegevens ook naar de VS verzonden. Er is een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie voor gegevensoverdrachten naar de VS beschikbaar.
De verwerking wordt uitgevoerd op basis van artikel 6 (1) sub f AVG vanuit het gerechtvaardigde belang om met doelgerichte reclame te richten op bezoekers van de website van de aanbieder door het plaatsen van gepersonaliseerde, op interesse gebaseerde reclame-advertenties wanneer zij andere websites van het Google Display Network bezoeken.

Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie heeft u te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (1), sub f AVG.
U kunt het gebruik van cookies door Google permanent deactiveren door de volgende link te volgen en de plug-in die daar wordt aangeboden te downloaden en te installeren: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=nl

Als alternatief kunt u het gebruik van cookies door derden ook deactiveren door naar de deactiveringspagina van het netwerkreclame-initiatief te gaan op https://www.networkadvertising.org/choices/ en de extra opt-out-informatie die daar wordt beschreven, te implementeren.

Meer informatie over Google Remarketing en haar privacyverklaring vindt u op: https://www.google.com/privacy/ads/

Gebruik van Google Adwords Conversion-Tracking
Wij gebruiken op onze website het online-advertentieprogramma „Google AdWords“ en in dit kader Conversion-Tracking (evaluatie bezoekacties). Google Conversion Tracking is een analysedienst van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Wanneer u op een advertentie klikt die wordt geleverd door Google, wordt er een cookie voor Conversion Tracking op uw computer geplaatst. Deze cookies hebben een beperkte geldigheid, slaan automatisch IP-adressen op, maar worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als u bepaalde pagina’s van onze site bezoekt en de cookie is nog niet verlopen, kunnen Google en wij herkennen dat u op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina bent doorgestuurd. Elke Google AdWords-klant krijgt een andere cookie. Het is zodoende niet mogelijk om cookies op de websites van AdWords-klanten te volgen.

De informatie die met behulp van de Conversion-cookie wordt verzameld, wordt gebruikt om Conversion-statistieken te genereren. Dit vertelt ons het totale aantal gebruikers die op een van onze advertenties hebben geklikt en zijn doorgestuurd naar een pagina met een Conversion-Tracking-Tag. Wij ontvangen echter geen informatie waarmee gebruikers persoonlijk kunnen worden geïdentificeerd. De verwerking gebeurt op basis van artikel 6 (1) sub f AVG vanuit de gerechtvaardigde belangstelling van doelgerichte reclame en de analyse van het effect en de efficiëntie van deze reclame.

Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie heeft u te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (1), sub f AVG.
Hiervoor kunt u het opslaan van cookies verhinderen door de juiste technische instellingen in uw browsersoftware te kiezen. Wij wijzen u er echter in dit geval op dat u in voorkomende gevallen niet alle functies van deze website in volle omvang kunt benutten. Ze worden dan niet opgenomen in de Conversion-Tracking-statistieken.

U kunt ook voor u gepersonaliseerde reclame uitschakelen in de advertentie-voorkeuren van Google. De instructies zijn te vinden op https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl. Daarnaast kunt u het gebruik van cookies door derden uitschakelen door naar de deactiveringspagina van het netwerkreclame-initiatief (Network Advertising Initiative) te gaan op https://www.networkadvertising.org/choices/ en de daar beschreven aanvullende opt-out informatie te implementeren.

Ga voor meer informatie en de privacyverklaring van Google naar: https://www.google.de/policies/privacy/

Gebruik van Facebook Remarketing
Wij gebruiken op onze website de Remarketing-functie „Custom Audiences“ van Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”).
Deze functie heeft als doel om de bezoekers van de website doelgericht te benaderen met interesse gerelateerde reclame op het sociale netwerk Facebook.

Hiervoor is op de website de Remarketing-tag van Facebook geïmplementeerd. Via deze tag wordt bij het bezoek van de website een directe verbinding met Facebook-servers gemaakt. Hierdoor wordt aan de Facebook-server doorgegeven, welke van onze websites u bezocht heeft. Facebook wijst deze informatie toe aan uw persoonlijke Facebook-account. Wanneer u het sociale netwerk van Facebook bezoekt, ziet u gepersonaliseerde, op interesse gebaseerde Facebook-advertenties. De verwerking wordt uitgevoerd op basis van artikel 6 (1) sub f AVG vanuit het gerechtvaardigde oogpunt bij bovengenoemd doel.

Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie heeft u te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (1), sub f AVG.
Meer informatie over het verzamelen en gebruik van de gegevens door Facebook, over uw desbetreffende rechten en mogelijkheden tot bescherming van uw privacy vindt u in het privacy beleid van Facebook via https://www.facebook.com/about/privacy/.

Gebruik van Mailchimp
Voor het versturen van onze nieuwsbrief maken we gebruik van het marketing automation platform MailChimp. Dit is een handelsmerk van The Rocket Science Group (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308).

De gegevensverwerking heeft tot doel tot het beheren en analyseren van bezoekers voortkomend uit nieuwsbrief campagnes. Hiervoor worden gegevens verzameld en opgeslagen. M.b.v. deze gegevens kunnen onder een pseudoniem gebruikersprofielen worden aangemaakt. Hiervoor kunnen cookies worden ingezet. Met cookies kan de internetbrowser en de gebruiker herkend worden. De met Mailchimp ingewonnen gegevens worden zonder de afzonderlijk verleende toestemming van de betrokkene niet gebruikt om de bezoeker van deze website persoonlijk te identificeren en niet gecombineerd met persoons gerelateerde gegevens over de drager van het pseudoniem. De verwerking vindt plaats op basis van artikel 6 (1) sub f AVG vanuit het gerechtvaardigde belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van de website.

Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie heeft u te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (1), sub f AVG.
Meer informatie over het verzamelen en gebruik van de gegevens door Mailchimp, over uw desbetreffende rechten en mogelijkheden tot bescherming van uw privacy vindt u in het privacy beleid van Mailchimp via https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Toepassing van Facebook-plug-ins
Op deze website worden plug-ins van het van het sociaal netwerk facebook.com gebruikt, dat door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA geëxploiteerd wordt (“Facebook” ).

Wanneer u met een van zo’n plug-in voorziene internetpagina van onze website oproept, wordt een verbinding met de Facebook-servers gemaakt en daarbij het plug-in door middel van een bericht aan uw browser op de internetsite weergegeven. Hierdoor wordt aan de Facebook-server overgedragen, welke van onze websites u bezocht heeft. Indien u daarbij als lid bij Facebook ingelogt bent, zal Facebook deze informatie aan uw persoonlijke Facebook-gebruikersaccount toewijzen. Bij het gebruik van de plug-in-functies (bijv. aanklikken van de „vind ik leuk“-button, geven van een commentaar) wordt ook deze informatie aan uw Facebook-account toegewezen, wat u alleen door uitloggen vóór het gebruik van de plug-in kunt voorkomen.

Wanneer u niet wilt dat Facebook de verzamelde informatie onmiddellijk aan uw facebookprofiel toewijst, moet u zich ofwel vóór het bezoek aan onze pagina bij Facebook uitloggen of door gebruik te maken van een „Facebook blocker“ het laden van de facebook-plugin-ins op onze websites blokkeren.

Meer informatie over verzamelen en gebruik van de gegevens door Facebook, over uw desbetreffende rechten en mogelijkheden tot bescherming uw privacy vindt u in het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Verzameling en verwerking bij gebruik van het contactformulier
Bij gebruik van het contactformulier, verzamelen we uw persoonsgegevens (naam, e-mailadres, berichttekst) alleen voor zover u deze hebt verstrekt. De gegevensverwerking dient voor het opnemen van contact. Door het verzenden van uw bericht gaat u akkoord met de verwerking van de verzonden gegevens. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub a AVG.

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door ons hiervan op de hoogte te stellen zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Uw gegevens worden vervolgens gewist als u niet hebt ingestemd met verdere verwerking en gebruik.

Gebruik van betaalmethodes
Voor online betalingen gebruiken wij een payment provider systeem die voor ons de online betalingen afhandelt van:

  • iDeal
  • Bancontact / Mister Cash

Bij het maken van een aankoop middels de betalingsverwerking technologieën, verzamelen wij uw persoonsgegevens in de hiervoor aangegeven omvang. Het doel van gegevensverwerking is om uw aankoopervaring te verbeteren en orderverwerking te vereenvoudigen. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub a AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door ons hiervan op de hoogte te stellen zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking. Uw klantaccount wordt vervolgens gewist.

Tijd bewaring van persoonsgegevens
Na afloop van de overeenkomst worden de gegevens eerst opgeslagen voor de duur van de garantieperiode, vervolgens met inachtneming van de wettelijke bewaartermijnen, in het bijzonder de fiscaal- en handelsrechtelijke, en na afloop van deze periode gewist, voor zover u niet akkoord bent gegaan met verdere verwerking en gebruik.

Beveiligingsmaatregelen
Om uw persoonsgegevens zo adequaat mogelijk te beveiligen, maken wij gebruik van SSL-beveiligingen op al onze websites.

Cookies
Wij plaatsen alleen cookies als u actief akkoord gaat of als u verder navigeert op onze websites.

We maken gebruiken van functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van een gebruiker. Als een gebruiker een website bezoekt, kan een cookie worden opgeslagen op het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke tekenreeks die een unieke identificatie van de browser mogelijk maakt wanneer de website opnieuw wordt opgeroepen. Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Bovendien stellen cookies onze systemen in staat uw browser te herkennen, zelfs na een paginawissel, en u diensten aan te bieden. Sommige functies van onze website kunnen niet worden aangeboden zonder het gebruik van cookies. Hiervoor is het noodzakelijk dat de browser wordt herkend, zelfs na een paginawissel.

Daarnaast gebruiken wij cookies op onze website om het surfgedrag van onze paginabezoekers te kunnen analyseren en om bezoekers van andere websites achteraf te kunnen benaderen met gerichte, op hun interesses gerichte reclame. De verwerking gebeurt op basis van artikel 6 (1) sub f AVG met het oog op het gerechtvaardigde belang bij de bovengenoemde doeleinden.

De gegevens die op deze manier van u worden verzameld, worden gepseudonimiseerd door technische voorzorgsmaatregelen. Het is daarom niet meer mogelijk de gegevens te koppelen aan uw persoon. De gegevens worden niet samen met andere persoonlijke gegevens van u opgeslagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Body & Shape Store B.V. zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling en/of waarmee er een overeenkomst is om bepaalde marketing functionaliteiten uit te kunnen voeren.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Ook heb je het recht op overdraagbaarheid van jouw gegevens. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben, in een computerbestand naar jou of naar een door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdracht van jouw persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van jouw toestemming tot of bezwaar tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bodyenshapestore.nl. Wij zullen uiterlijk binnen vier weken na ontvangst van je verzoek mededelen welke persoonsgegevens wij van je verwerken of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Indien je een account hebt aangemaakt kun je op elk moment jouw gegevens inzien en wijzigen via de pagina “Mijn Account” op https://www.bodyenshapestore.nl/my-account/ . Wil je jouw gegevens verwijderen of uit ons systeem kopiëren? In dat geval kan je contact met ons opnemen via de contactpagina en dan maken wij dit voor jou in orde voor zover dit wettelijk toegestaan is!

Klachtenprocedures

Als je een klacht hebt over de naleving van deze privacyverklaring of over een schending van jouw rechten op grond van de wet, kun je contact opnemen met info@bodyenshapestore.nl. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor de contactgegevens van de Autoriteit Persoonsgegevens verwijzen wij je naar hun website: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

* De privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 24 augustus 2018.